Bucuresti

Romania

09:00 - 18:00

Monday to Friday

+40742140810

office@tfaconsultanta.ro

Despre TFA

TFA a aparut din dorinta mea de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului romanesc, ajutorul pe care il pot acorda este in domeniul in care am acumulat cea mai multa experienta de-a lungul anilor, si anume contabilitate si fiscalitate, analiza financiara.

Romania este  un mediu economic tanar, in dezvoltare. Avand in vedere ca abia in 1991 am trecut la economia de piata, antreprenorul roman are nevoie de educatie economica  si de informare.

Care sunt  riscurile demararii unei afaceri? Ce presupune lichidarea unei societatii? Responsabilitatea pe care o are intreprinzatorul fata de mediul economic, precum si care ii sunt drepturile, ce oportunitatati sunt pe piata, care sunt institutiile care ar trebui sa-l protejeze, sa-l ajute sa se dezvolte, cum poate obtine fonduri, folosirea rationala a acestora, toate aceste preocupari trebuie sa fie cunoscute.

Imi propun ca prin intermediul articolelor pe care le public in acest blog si prin consultanta si servciile pe care le pot oferi,(click aici pentru mai multe informatii), sa ajut cat mai multi oameni care au deja o companie sau care au o  initiativa de afacere sa nu mai considere  modifcarile legislative, contabilitatea si fiscalitatea un impediment in desfasurarea activitatii, sau in demararea unei afaceri, ci din contra acestea sa vina in ajutorul lor si sa fie ca o componenta generatoare de beneficii pentru societate.

despre tfa